(+36) 30 492 3521 venhajo@europahajo.hu

Vén Hajó Étterem

a magyar gasztronómia legendás fogásai újragondolva

Vén Hajó Étterem

a magyar gasztronómia legendás fogásai újragondolva

Vén Hajó Étterem

a magyar gasztronómia legendás fogásai újragondolva

Vén Hajó Étterem

a magyar gasztronómia legendás fogásai újragondolva

Az étlap frissítése folyamatban, kis türelmet kérünk.

    • Hideg előételek

    • Szarvasgombás kacsamájpástétom, gyömbéres karotta krémmel aszaltszőlő- salátával, fermentált retekkel

      3950
    • Medvehagymás tokhalfilé, hideg zeller consomméval, angolzeller salátával, tökmagolajjal

      3450
    • Vízibivaly-tatár padlizsán krutonra tálalva, házi mustáros vajjal

      3950
    • Roggyantott kecskesajt friss parajjal, zöldborsó majonézzel, paradicsommal

      2350
    • Saláták

    • Kossuth cézár saláta rákkal

      3250
    • Kossuth cézár saláta csirkemellel

      2850
    • Friss zöldsaláta, mángolddal, citrommal, paradicsommal és gombával

      2250
    • Levesek

    • Tyúkhúsleves, zöldségekkel, tésztával

      1650
    • Gulyásleves marhalábszárból

      1950
    • Tárkonyos bárányragu leves tejföllel

      1950
    • Főételek

    • Rántott csirkemell burgonyapürével, frittírozott padlizsánnal, tejfölös uborkasalátával

      3850
    • Lassan sült, enyhén füstölt kacsamell, szalonnás karottával, medvehagymás zellerpürével

      3950
    • Tokhalfilé paradicsom curryvel, korianderes újburgonyával

      4150
    • Lazacfilé gratinírozott, kapros makarónival, fokhagymás brokkolival

      4650
    • Bárányfartő, kakukkfüves lágy polentával, parajos sült paprikával

      4350
    • Nyúlcomb pecsenye mustáros újkaralábé szósszal, zsenge zöldségekkel, ördögszekér gombával

      4150
    • Bordacsontos mangalicakaraj, borókás édes káposztával, újhagymás steakburgonyával

      4350
    • Mangalicapofa paprikás, juhtúrós galuska royállal

      4150
    • Bélszínjava szarvasgombás tavaszi tekerccsel, vörösboros szósszal

      5850
    • Vegetáriánus ételek

    • Vargányás rizottó

      2650
    • Cézár saláta

      2450
    • Roggyantott kecskesajt friss parajjal, zöldborsó majonézzel, paradicsommal

      2350
    • Magyaros ételek

    • Kacsamáj, friss lecsóval, burgonya pürével

      4850
    • Harcsapaprikás csuszával

      3950
    • Marhapörkölt galuskával

      3950
    • Bárányhúsos töltött káposzta

      3950
    • Mangalicaszalonnás túrós csusza

      2350
    • Kis lurkóknak

    • Paradicsomos spagetti

      1350
    • Rántott tokhal-rudacskák burgonyapürével

      1750
    • Natúr csirkemell petrezselymes rizzsel

      1750
    • Desszertek

    • Mini fraisier tortácska (epres-vaníliás) friss mentáva

      1650
    • Éden szelet (mangó és cassis találkozása)

      1650
    • Narancsos csokoládé mousse roppanós mandula ágyon

      1650
    • Házi csokoládétorta málna fagylalttal

      1650
    • Magyaros menü

    • Magyaros menü borokkal

      13800
      • Szarvasgombás kacsamájpástétom, gyömbéres karottakrémmel aszaltszőlő-salátával, fermentált retekkel
        🍷Tokaji Hárslevelű, Chateu-Megyer Pincészet
      • Gulyásleves marhalábszárból
      • Bordacsontos mangalicakaraj, borókás édes káposztával, újhagymás steakburgonyával
        🍷Szekszárdi Civilis Cuvée, Bodri pincészet
      • Narancsos csokoládé mousse roppanós mandula ágyon
        🍷Tokaji Aszú, 3 puttonyos, Gönczöl Pincészet
    • Magyaros menü

      11000
      • Szarvasgombás kacsamájpástétom, gyömbéres karottakrémmel aszaltszőlő-salátával, fermentált retekkel
      • Gulyásleves marhalábszárból
      • Bordacsontos mangalicakaraj, borókás édes káposztával, újhagymás steakburgonyával
      • Narancsos csokoládé mousse roppanós mandula ágyon
    • Kossuth Lajos kedvence

    • Kossuth Lajos kedvenc menüje borokkal

      11800
      • Friss zöldsaláta, mángolddal, citrommal, paradicsommal és gombával
        🍷Pinot Grigio, Bárdos Pincészet
      • Zöldspárga krémleves vargányával és szárzellerrel (Június közepéig)
      • Szarvasgombás sajttal töltött csirkemell, bazsalikomos burgonya pürével
        🍷Sauska Chardonnay, Tokaj
      • Mini fraisier tortácska (epres-vaníliás) friss mentával
        🍷Tokaji Édes Szamorodni, Chateau Megyer
    • Kossuth Lajos kedvenc menüje

      9000
      • Friss zöldsaláta, mángolddal, citrommal, paradicsommal és gombával
      • Zöldspárga krémleves vargányával és szárzellerrel (Június közepéig)
      • Szarvasgombás sajttal töltött csirkemell, bazsalikomos burgonya pürével
      • Mini fraisier tortácska (epres-vaníliás) friss mentával
    • Ínyenc menü

    • Ínyenc menü borokkal

      16500
      • Medvehagymás tokhalfilé, hideg zeller consomméval, angolzeller salátával, tökmagolajjal
        🍷Tokaji Furmint Grand Selection, Tokaj Grand Pincészet
      • Roggyantott kecskesajt friss parajjal, zöldborsó majonézzel, paradicsommal
        🍷Szekszárdi Siller, Vesztergombi Pincészet
      • Bélszínjava szarvasgombás tavaszi tekerccsel, vörösboros szósszal
        🍷Neszmélyi Merlot, Hilltop Pincészet
      • Éden szelet (mangó és cassis találkozása)
        🍷Tokaji Késői Sárgamuskotály, Tokaji Kereskedőház
    • Ínyenc menü

      12800
      • Medvehagymás tokhalfilé, hideg zeller consomméval, angolzeller salátával, tökmagolajjal
      • Roggyantott kecskesajt friss parajjal, zöldborsó majonézzel, paradicsommal
      • Bélszínjava szarvasgombás tavaszi tekerccsel, vörösboros szósszal
      • Éden szelet (mangó és cassis találkozása)

Asztalfoglalás

Foglaljon asztalt online vagy telefonon, és meglepjük egy hajós városnézéssel!

Asztalt foglalok online most