(+36) 30 492 3521 venhajo@europahajo.hu

Novemberi Kofa menü – Marketeer menu for November – Hökerin menü für November

Zsályás mangalica rilette, vargánya salátával
Mangalitza pork meat rilette with sage served with salad with Boletus Mushroom
Mangalitzafleischrillette mit Salbei serviert mit Salat mit Steinpilzen
Mátrai Rosé, Bárdos Pincészet 2018
Tarlórépa krémleves, füstölt fürjtojással
Turnip cream soup with smoked quail egg
Rübecremesuppe mit geräuchert Wachtelei

Lassan sült libacomb őszi zöldségekkel
Gently roasted goose leg with autumn vegetables
Langsam gebratene Gänsekeule mit Herbstgemüse
Szekszárdi Gúnár, Bodri Pincészet 2018

Kézműves sajtválogatás
Selection of handcrafted cheese
Handwerks Käse
Soproni Kékfrankos, Jandl Pincészet 2016

Rákóczi Túrós, házi lekvárral
„Curd cheese pastry Rákóczi style” with homemade jam
„Quarkkuchen auf Rákóczi Art“ mit selbst gemachter Marmelade
Tokaji Kései Sárgamuskotály, Grand Tokaj 2016

A menü ára a 4 pohár bort is tartalmazza: 16 000 Ft
The price of the menu includes 4 glasses of wine as well
Vier Gläser Wein sind im Menüpreis inbegriffen